timeline

About JiHaa

Copy over het doorvertalen van strategie gebaseerd op Archetype naar vormgeving. Elk archetype heeft ook zo zijn vormen en stijlmiddelen om te communiceren.


All cases

Skills

Programs

Illustrator
Photoshop
Indesign
AfterEffects
Elementor
Figma
Mid Journey
Runway


All cases

Nu

Ambition

Als identity designer bevind ik me in een geweldig interessante tijd. De opkomst van AI in mijn dagelijkse ontwerptools heeft een grote impact. Op dit moment beïnvloedt het vooral de productie, maar ik ben nieuwsgierig naar hoe identiteiten evolueren in het AI-domein. Veel van de identiteiten die ik heb ontworpen, groeien in de loop der jaren. Ik geloof dat dit ontwikkelingsproces ook ruimte moet bieden voor input van AI.

Ik ben ervan overtuigd dat werken met archetypes een stevig kader biedt om een duidelijke merkidentiteit te behouden te midden van de immense mogelijkheden die zich de komende jaren zullen voordoen. Dit stelt me in staat om mijn creatieve proces te verrijken en merken te helpen evolueren in een dynamische en veeleisende omgeving.


All cases

2022-2023

F&F

Een creative brand consultancy bureau.
F&F verbindt creativiteit en strategie tot een sterk merkverhaal.


All cases

external link


F&F site

2010-2022

JiHaa

JiHaa is een bureau voor identity design. Centraal staat het concept van merkarchetypen.

Ik ben sterk in het vertalen van strategieën naar vormgeving door middel van een helder en inzichtelijk proces. Door de essentie van elk merk te doorgronden, ontwikkel ik unieke identiteiten die werken bij zowel klant als doelgroep.


All cases

1999-2010

178

178 aardige ontwerpers. Opgericht met 4 klasgenoten en doorgegroeid tot een studio van 7 man/vrouw. Opdrachtgevers: ’11’, Trouw Amsterdam, Mtv, Oneill, Publieke omroep


All cases

external link


178 site

1997-2000

QuA

Multimedia afdeling, de begin dagen van het internet. Groot avontuur. Kon onder hun vleugels 178 opstarten. Heb daarna nog veel freelance opdrachten voor QuA gedraaid.


All cases

external link


QuA site

1993-1997

HKU

Kunst academie Utrecht – grafische vormgeving.


All cases